17 Mayıs 2016 Salı

MY LOVE EUN DONG

  -Tr and Eng Comment-
Favorilerim arasındadır. Kaliteli bir yapım ve kesinlikle sıkılmadan izlediğim dizilerden bir tanesi. My love Eun Dong, 2015 yapımı bir dizi. Dizi romantik-dram sanırım. Eun-Dong, küçük bir kasabada yaşayan yetim bir kızdır. Annesi ve babası olmayan EunDong büyükannesi ile yoksul bir hayat yaşamakta ve hasta olan büyük annesine bakmaktadır. Dizinin başında Eun-Dong 13 yaşındaydı. Got7 üyesi olan Junior da Park Hyun-Soo  karakterinde ve Eun Dong' aşık olan liseli bir öğrenciyi canlandırmaktadır. Dizi de çok fazla flashback var bu sizi kesinlikle sıkmayacaktır.Hatta bölümler ilerledikçe bu flashbacklerle bazı olayları anlıyorsunuz. 20 yıl sonrasını gösterdiğinde Park Hyun-Soo adını değiştirmiş ve çok popüler olan bir oyuncu haline gelmiştir. Hayatının tek bir amacı vardır. O da Eun Dong'u tekrar bulabilmek! (Spoiler en alt bölümde)


Başrol oyuncuları harikaydı, diziyi çok beğenerek izledim. Senaryo zaten çok iyiydi. Duygusal biriyseniz neredeyse her bölümde ağlamanız mümkün fakat bu sizi korkutmasın, gerçekten izlediğinize değecektir :) 

Dizide bana garip gelen tek şey Junior'ın partnerinden baya büyük durmasıydı. Buna da biraz izledikten sonra alıştım zaten.(Got7 sevenler bilir bu kız Just right klibindeki gözlüklü şirin kız)
                                                      
                                              
"Bir insan birini bu kadar sevebilir mi?" diye düşündürten dizi için mendilleriniz hazırlayın. Kimi bölümler içinize oturacak sahnelere de hazır olun. Pişman olmayacaksınız:)



Ayrıca dizi müzikleri de oldukça başarılı. Ost'lara niyeyse çok önem veriyorum, bu yüzden baya dikkat ederim :) "Promises" özellikle müthiş!




                                                                          TEASER

Top star Eun Ho hires a ghost writer in order to write his autobiography. He wants to find his love Eun Dong for 20 years. He knows that he can never love anyone except Eun Dong. In order to find her, he becomes an actor  not because he wants to be famous. The drama is so dramatical an romantic. Prepare your hanky, there is big love story! :)

The drama, actors and actresses are so succeed. It is one of my favourite drama. Also its ost is good. Especially "promises"


-SPOILER-

Eun Dong ile Park Hyun Soo, bir kaza sebebiyle tanışırlar. Birbirlerinden etkilenen ikili birlikte vakit geçirmeye başlar. Aylak ve serseri bir lise öğrencisi olan Hyun Soo, Eun dong sayesinde düzelmeye başlarken Eun Dong da umut ile dolar fakat Hyun Soo bir gün kaza geçirir ve hastaneye kaldırılır. Bundan habersiz Eun Dong ise tek ebeveyni olan hasta büyük annesini kaybedince kimsesiz kalan Eun Dong'u çocuk esirgeme kurumu alır. Hyun soo iyileşip hastaneden çıktığında ise artık çok geçtir. Eun Dong gitmiştir. Aradan geçen 10 yıl boyunca Hyun Soo'nun tek bir amacı vardır, ünlü olup Eun Dong'u bulmak. Eun Dong'un ona söylediği bir ismi kendi ismiyle değiştirir ve oyunculuk için her yolu dener fakat başarılı olamaz. Bir gün tekrar bir kaza sonucu Eun Dong ile karşılaşır fakat Eun Dong'un hayatında başka biri vardır. Eun Dong'u kaybetmemek için herşeyi göze alan Hyun soo Eun Dong'un da o adamı sevmediğini anlar ve çift ilişkilerine tekrardan devam ederler. Fakat kader çifti tekrar ayırır. Eun Dong tekrar gizemli bir şekilde ortadan kaybolunca kahrolan Hyun Soo, Eun dong'u bulabilmek için daha önce bahsi geçen isimi alır  ve Ji Eun Ho(Hyun soo'nun yeni ismidir) olur.  kendi hikayesini oynayacağı bir seçmeye katıldığında ise hayatı değişir. Aradan 10 yıl daha geçer artık Eun Ho çok popüler bir oyuncudur. Fakat hala Eun Dong'u bulamamıştır. Eun Dong'u bulabilmek için bir yazar tutar ve kendi hayatını konu alan otobiyografi yazdırmaya başlar. Hikayesini her gün yazara ses kayıtları ile gönderen Eun Ho, yazarla ilk karşılaşmasında şoke olur. Çünkü yazar Eun Dong'dur fakat evlidir ve bir çocuğu vardır. Ayrıca Eun Ho'yu tanımamaktadır. Peki bütün bunlar nasıl olmuştur? Eun Ho'nun sıradaki görevi anılarını ve kendini Eun Dong'a hatırlatmaktır.
Beni çok ağlatan bir dizi, ayrıca çok başarılıydı. İyi seyirler.





 

2 yorum:

  1. Aradan 10 yıl geçen kısma kadar olan bölümleri izledim sanki neden bıraktığımı hatırlamıyorum... Yeniden başlasam fena olmayacak sanki :))

    Bu arada blogu açman güzel olmuş... Koreseverlerin yeri başkadır bende :))
    Hayırlı olsun... Bol katılımlı ;) Müzikler çok hoş...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederimmmm! :) Kesinlikle izlemelisin^^, olaylar o zamandan sonra başlıyor zaten ;) Pişman olmazsın:))

    YanıtlaSil