24 Mayıs 2016 Salı

OTHER'S TASTE PROGRAMME-JACKSON WANG

  - Tr and Eng comment-

     Bu programın sadece Jackson Wang  (Got7 üyesi) olan bir kaç bölümünü izledim. Zaten ingilizce alt yazılı olanları zor buldum. Bölümler grubun evinde geçiyor ama grup üyelerinden yalnızca Jackson çekiliyor. Bambam'ın ise çekildiği bir bölüm var ki tatlışlıktan öldürecek derecede... :D Gülmek garanti!

             Başta bambam'ın porselen bebekler gibi uyuduğunu izlerken Jackson'ın umursuzca telefonundan bir şeyler izlediğine şahit oluyoruz.
Daha sonrasında faturalarını kontrol eden Jackson tutumlu olduğundan fazla para geldiğini görüyor ve bunun hesabını sormak üzere telefoncuya gidiyor :D Tabi ki hazırlandıkları bölümleri atlamak büyük bir hata olur. Evin dağınıklığına da dikkat çekerim :D <3 Daha sonradan moda takıntısı olan BamBam'ımımız Jackson'a moda konusunda öneriler veriyor ve ikili alışverişe gidiyor :)

(This programme shows a day of Jackson. In the first one, you can watch bambam and Jackson's one day. They wake up late (other members of Got7 has gone kkkk) and prepare to go shopping. Bambam is so cute in the video. He doesnt go out without make up and Jackson has to wait his preparing but his patient almost over :D Then both go to shopping for Jackson and Bambam gives him some advices about fashion :) It is so funny!


                                                                                       JACKSON AND BAMBAM
 

ONLY JACKSON

                      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder